Drvena građa prekrivača

Drvena građa prekrivača

PROIZVOD PICTUREModel No.TECHNICAL DETAILSAvailable SizeDLLT002Lumber TarpsQuality klade prekrivača pružiti zaštitu sunca i vode. Klade ceradi je građena od vrhunskih polietilena koji je ultravi

Detalji

Maslačak vanjski oprema co, Ltd je jedan od vodećih Kina klade prekrivača proizvođača i dobavljača s jednim od poznatih robnih marki, naš profesionalni klade prekrivača tvornica je u stanju proizvesti Prilagođeni jeftini i kvalitetni proizvodi klade prekrivača.

SLIKA PROIZVODAModel No.TEHNIČKI DETALJIDostupne veličine
DLLT002

Drvena građa prekrivača

Kvaliteta klade prekrivača pružiti zaštitu sunca i vode. Klade ceradi je graditi s vrhunskim polietilena koji je ultraljubičasto liječi. Klade cerade prodao je slučaj. Klade prekrivača su super teške uvjete. To su proizvedeni sa najkvalitetnijim materijalima. Kada ste u potrazi za klade ceradom poklopac, uvijek je bitno da ide za klade prekrivača s visoka mrežaste Grof i Den. Tih materijala cerade su Poli slojevito na dvije strane da biste dobili debljine. Ojačao rubovi su sve opletena tri puta sa ugrađenim heavy-duty uže. Trostruki bod edge omogućuje Alena tarp tvrd. Šavova su zatvoreni topline. Privitak D prstenje je jedan palac od čelika esterskom vezom heavy-duty 2" najlon remenje. D prsteni su trokutasti žicom koja nosi prsten unutar na ekstremni stres napetost bodova. Ove strengtheners će dati čvrsto stane na vrhu kamion nakrcan ili krevet. Na Maslačak, možemo razumjeti važnost trajnost i kvalitetu na klade Proizvođači u pripremi klade prekrivača. Naš cilj sa drugim pokriva je isti kao klade moraju pokrivati; Nudimo odlične cerada po povoljnoj cijeni uz najveću uslugu.

* Pažnja gosti: Ovo je sastavljena naloga ceradu. To je ruka ušivenim u Sjedinjenim Državama. Potrebno je otprilike 7-10 radnih dana kako bi vaš ceradom prije nego ga dostavljaju na vas.

* Grommets približno svakih 1,5 metara

* Vodootporna

* Plijesan dokaz

* Suza otporan

* Otporna na kiseline

* Heavy-duty Poli klade ceradu

* Arctic fleksibilnosti

* Ultraljubičastu tretira na dvije strane da štit klade opterećenja.


Hot Tags: klade prekrivača, Kina, dobavljači, Proizvođači, tvornica, robnih marki, jeftini, prilagoditi, visoke kvalitete, proizvode

Upit

QR Code
  • Glavna stranica
  • o nama
  • Proizvodi
  • Vijesti
  • Izložba
  • Obratite nam se
  • Povratne informacije
  • Copyright © Yangzhou Maslačak vanjski oprema co, Ltd sva prava pridržana.